Weitech Ultrahangos kutya-,macska-,nyest-,vad- riasztó, villanófényes max. 200m2

  24 400 Ft

  Weitech Ultrahangos kutya-,macska-,nyest-,vad- riasztó, villanófényes max. 200 m2

  Garden Protector 2
  A készülék mozgásérzékelője mozgásra automatikusan aktiválódik és egy speciális hangjelet bocsát ki – ennek frekvenciája a beállítástól függ.
  A macskák, nyestek, kutyák, rókák, stb. az időközönkénti kibocsátott hangjelzés következtében elhagyják az adott területet. Független laboratóriumi tesztek bizonyítják a készülék hatékonyságát.

  Működtetés / energiaforrás:
  A Garden Protector 4db. góliát ”D” elemmel möködik, vagy csatlakoztatható hozzá adapter is. (nem tartozékaik) Amennyiben az elem használatát választja, távolítsa el a hátlapot.
  Helyezze bele a négy elemet, ahogy az ábra mutatja. A hátlapot a nyilak irányában csúsztassa vissza. Az elemek élettartama a működésbe lépések számától függ. Jó minőségű elemek esetében 2-4 hét.

  A megfelelő frekvencia kiválasztása / beállítása.
  Válassza ki az elriasztani kívánt állatot a hátlapon található beállítások segítségével. Tekerje a gombot a készülék elején a kiválasztott pozícióba.
  Az infravörös érzékelő automatikusan érzékeli a mozgást, és kb. 7 másodpercig bocsát ki ultrahangot, majd ezután 4 másodpercre inaktív állapotba lép (nem bocsájt ki hangot).
  Ha a mozgás folytatódik, a kör újraindul.
  Az idősebb állatoknak (mint az idősebb embereknek is) lehet rosszabb a hallása.
  Ha észreveszi, hogy a megcélzott állat nem reagál a Garden Protector 2 készülék működésére, javasoljuk,
  hogy csökkentse a frekvenciát azáltal, hogy beállítja az egységet egy magasabb pozícióba.

  Vaku funkció / LED működésjelző világítás:
  A Garden Protector 2 működése közben a mozgásérzékelő mögött LED világítással jelzi a bekapcsolást a riasztás ideje alatt.
  A készülékbe beépítésre került egy nagyteljesítményű “vaku” ami 5 alkalommal villan fel a 7 másodperces riasztási idő alatt.
  A vaku funkció opcionálisan kikapcsolható.
  Megjegyzés:

  Amennyiben a készüléket elemmel üzemeltetjük, az elemek élettartamát akár 30-40%-kal is csökkentheti a vaku világítás működtetése.

  A készülék elhelyezése:
  A készüléket 30-60 cm-re kell elhelyezni a földtől, az elriasztani kívánt állat nagyságától függően. Két tartórész tartozik a készülékhez, ami megkönnyíti az elhelyezést.
  Bizonyosodjon meg, hogy nincsenek akadályok a Garden Protector és a védeni kívánt terület között, ezáltal biztosítva a szabad érzékelést.

  Amennyiben a védeni kívánt terület meghaladja a készülék hatókörzetét úgy akár több készülék elhelyezése lehet szükséges.

  Cikkszám: 5414099230524