Gardena smart Robotfűnyíró Sileno+ 1600 fűnyíró robot készlet erejéig

  699 900 Ft

  A tökéletesen ápolt pázsit
  A precíziós kések roncsolásmentesen vágják el a fűszálakat. A SensorCut rendszernek köszönhetően a GARDENA SILENO+ nem okoz lenyomatokat a pázsiton. A vágási magasság beállítása egyszerűen, szerszám nélkül elvégezhető.

  Lazán és szabadon
  Dőlj hátra és évezd a kertet! A robotfűnyíró elvégzi helyetted a fűnyírási feladatokat. A finom nyesedék ottmarad a pázsiton, mint természetes trágya, ezzel segíti a növekedést. Értékes időt takaríthatsz meg, melyet más dolgokra szánhatsz.

  Megbízható működés
  GARDENA SILENO+ jellemzője az EasyPassage funkció . Ez lehetővé teszi, hogy a robotfűnyíró könnyedén átmenjen szűk átjárókon is anélkül, hogy nyomot hagyna maga után. Rendkívül ütésálló műanyag háza miatt a GARDENA SILENO+ fűnyíró nagyon robusztus. Még a kedvezőtlen időjárás sem hozza zavarba. Megbízható működésének köszönhetően az időjárási körülményektől függetlenül akár esőben is dolgozik.

  Kiemelkedő előny
  A GARDENA SILENO+ gondolkodik. SensorControl technológiával van felszerelve, mely beméri a fűnövekedés erősségét és ahhoz igazítja a robot aktivitását.

  Ideális választás bonyolult gyepterületekre
  A nagy és többszögű kertek sem okoznak problémát a GARDENA SILENO+ gépnek.Ez a robot akár 1600 m2 nagyságú, bonyolult gyepterületeket is teljesen automatikusan, megbízhatóan, csíkmentesen és egyenletesen nyír

  Magas szintű biztonság
  A nagyon érzékeny ütközésérzékelő és a lefektetett határoló vezeték biztosítja, hogy a robotfűnyírónak nem okoznak gondot a kerti akadályok. Ha a gépet felemelik, a kések azonnal megállnak, ezzel megelőzi a sérüléseket.

  Lopás ellen védett
  A riasztó funkció és a PIN kód megbízható védelmet nyújt lopás ellen.

  A robotfűnyíró egyszerűbbé teszi az életet, több szabadidővel és tökéletes pázsittal ajándékoz meg. Jó választás nagyon nagy, bonyolult kertekbe is.
  Ilyen egyszerű lehet a gyepápolás! A GARDENA SILENO+ a fűszálakat pontosan a megadott magasságon tartja, míg Te a szabadidődet élvezed. A SensorCut rendszernek köszönhetően a robotfűnyíró nem hagy maga után keréknyomokat a pázsiton, csak tökéletesen karbantartott gyepszőnyeget. Csendesen, alig hallhatóan nyírja le a füvet, és szükség esetén teljesen automatikusan visszatér a töltőállomásra. A fűnyírási idő igény szerint beállítható. Így a robotfűnyíró csak akkor működik, amikor Te szeretnéd. A robotfűnyíró saját maga határozza meg a nyírás gyakoriságát, ugyanis egy beépített érzékelő figyeli a fű növekedését. Erőteljes hátsókerék-meghajtásának köszönhetően a GARDENA SILENO+ egyenetlen talajon és akár 35 százalékos emelkedőn is boldogul.

  Hatékonyság:
  Munkaterület-kapacitás: 1600 m2 ±20%
  Feltöltő rendszer: Automata
  A munkaterület maximális emelkedése: 35 %

  Termék:
  Információs panel: LCD kijelző menürendszerrel
  Időzítő: Igen
  Fogantyú típusa: Integrált

  Energiaellátottság és töltés:
  Átlagos feltöltési idő: 60 min
  Egy feltöltéssel végezhető átlagos fűnyírási idő: 65 min

  Motor és vágórendszer:
  Vágási rendszer: 3 pivoting razor blades
  Vágási magasság, min.–max.: 20-60 mm
  Vágási szélesség: 22 cm

  Hang- és zajadatok:
  Hangszint, garantált: 60 dB(A)
  Hangszint, mért: 56 dB(A)

  Biztonsági funkciók:
  Vészjelzés: Igen
  PIN kód: Igen
  Emelésérzékelő: Igen
  Borulásérzékelő: Igen

  Telepítési kiegészítők:
  Hurokvezeték: 250 m
  Rögzítő szegek: 400 pcs
  Tartalék kések: 9 pcs

  Mértek:
  Termék mérete, magasság 25 cm
  Termék mérete, hossz 63 cm
  Termék mérete, szélesség 51 cm

  Cikkszám: 4078500025737