Bollé RUSH +GLOW védőszemüveg

  5 260 Ft

  Sötétben foszforeszkáló szárak, biztosan nem rejtenek el a sötétben.
  A RUSH+ modell ultra sportos designjával különösen hajlékony, egy darabban fröccsöntött és testre szabható

  Felsőrész védelem
  A RUSH + szemüvegek most már a sötétben látható foszforeszkáló részekkel vannak felszerelve: figyelemre méltó biztonsági érzés!
  Egyben fröccsöntött, ultra-hajlékony szemüvegszárak
  Víztiszta lencse
  Minősítetten torzításmentes
  26 g
  Csúszásmentes orrnyereg
  Garantáltan páramentes Platinum bevonattal ellátva
  EN166 szabvány szerint bevizsgálva
  Mechanikai védeleme, ellenáll egy 6 mm-es, 0,86 g-os golyónak 45 m / s-nál
  A lencse szűri az ultraibolya sugárzást. Ez a fajta védelem különösen ajánlott olyan tevékenységeknél, ahol az ultraibolya sugárzás forrása domináns, például higanygőzlámpák, aktinikus vagy germicidek.

  A Bollé Safety egy olyan innovációval forradalmasítja a védőszemüvegeket, mely túlhalad minden nemzetközi sztenderd követelményein, különös tekintettel az EN166 sztenderd K és N* opcióira.
  Ez a tartós bevonat, mely a lencsének mindkét felszínét beborítja, különösen ellenállóvá teszi azt a karcolódások ellen (1,4 cd/m2), a legagresszívabb vegyszerek ellen és több mint 2 percen át lelassítja a páraképződést a lencse felületén. A Platinum® bármilyen körülmények közt, minden pillanatban a legmagasabb fokú védelmet biztosítja a szemnek.

  Víztiszta lencse: olyan technológia, mely megfelel az állandó viselet követelményeinek, tökéletes optikai minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkezik és páramentes, karcmentes bevonatokkal lett ellátva. 99,99%-os védelmet biztosít az UVA/UVB sugárzás ellen. Rendelhető acetát szűrővel is, mely 99,99%-ban megszűri az UVA/UVB sugárzást, 10%-át kiszűri az infravörös sugárzásnak és a látható fény 92%-át átereszti.

  Cikkszám: 2000000518893