Al-ko ST 4048 akkus hómaró ENERGY FLEX

  121 900 Ft

  – Egyetlen akkumulátorral akár 200 m2-es terület takarítása (az akkumulátor és a töltő nem képezi a szállítási terjedelem részét)
  – Praktikus LED fényszóróval együtt
  – 180°-ban, manuálisan elfordítható kidobócsatorna
  – Kényelmes borítású tolókar
  – Helytakarékos tárolás

  A rugalmas, könnyűsúlyú hómaró: a modern akkumulátortechnológiának köszönhetően szabadítsa meg a járdákat és a kapubeállókat néhány perc alatt a hótól.

  Az ST 4048 akkumulátoros hómaró:
  Az AL-KO EnergyFlex termékcsaláddal erős lítium-ion akkumulátorokból álló rendszerre támaszkodhat, melyet sokoldalúan használhat házában és kertjében – most még a hókotráshoz is. E gép révén az elektromos hómaró tiszta teljesítményét, ugyanakkor a benzines hómaró rugalmasságát kapja – és mindezt természetesen minimális zajkibocsátás mellett. Az akkumulátoros hómaró kiválóan manőverezhető, és halkan végzi a munkáját. Ez az akkumulátoros hómaró egyetlen feltöltéssel akár 200 m2 nagyságú terület takarítását teszi lehetővé – egy második akkumulátort használva természetesen még nagyobb a takarítható terület. A könnyű súlynak (csupán 15 kg) és a praktikus LED fényszórónak köszönhetően még sötétben is igazán szórakoztató lesz a hókotrás. Különösen praktikus: Az akkumulátoros hómaró szerszámok használata nélkül, néhány mozdulattal összeszerelhető, rugalmasan az Ön testmagasságához állítható és helytakarékosan tárolható.

  Az ST 4048 akkumulátoros hómaró műszaki leírása:
  Az EnergyFlex kerti gépek családjába tartozó ST 4048 akkumulátoros hómaró 40 V-os lítium-ion akkumulátorral működik, és az akkumulátor típusától függően 4, ill. 5 amperóra kapacitást kínál. Az akkumulátorok mindössze kb. 90 perc (4 Ah-s akkumulátor), ill. 120 perc (5 Ah-s akkumulátor) alatt teljesen feltölthetők. A modern szénkefe nélküli motorok rendkívül nagy teljesítményűek, maximális üzemidő mellett. A praktikus 1-fokozatú hómaró a manuálisan beállítható kidobócsatorna segítségével akár 6 méterre is elszállítja a havat. A 48 cm szélességű és 20 cm magasságú hólapátnak köszönhetően egyszerűen és tisztán eltávolítható a friss hó. A hókotrólapát tolóerőként szolgál. Mivel a gép az EnergyFlex termékcsaládba tartozik, a hómarót akkumulátor és töltő nélkül szállítjuk.

  Műszaki adatok
  Termékcsalád: EnergyFlex
  Akkumulátor típusa: Li-Ion 40 V / 4 Ah / 5 Ah
  Munkaterület: 200 qm
  Munkaszakasz hómaró: 1 lépcsős
  Hólapát magassága cm: 20
  Max. kidobási távolság hómaró (m): 6
  Hólapát szélesség (cm): 48
  Tömeg (kb.) kg.: 13,5
  Műkődési/Töltési idő: 5 Ah 20(30) / 4 Ah 90(120) min
  40V, 4Ah/5Ah,48 cm, 1 fokozatú kidobó csatörna 180°-ban állítható, 200 m2/feltöltés – az akkumulátort és a töltőt a csomagolás nem tartalmazza

  Cikkszám: 4003718057959