Al-ko BBQ Gázgrill S/S 4 MASPORT

  243 400 Ft

  Az új-zélandi piacvezető, Masport MAESTRO gázgrillje a legmodernebb paraméterekkel van felszerelve, amelyek időtállók. Mind a grill kinézete mind a technikai paraméterei nagyon meggyőzők. Ez a kompakt gázgrill kertjének szemet gyönyörködtető része lesz és hatékony támogatást nyújt az ételek elkészítésében.

  A grillt 4 magas minőségű, 304 típusú rozsdamentes acélból készült égő melegíti fel. Ez a grill továbbá egy kerámia hátsó égőt is tartalmaz, amely a megfelelő hőmérsékletet oldalról is a sütőtérbe vezeti. A beépített gyújtórendszer megbízhatóan működik a használat során. A sütési fokozat ellenőrzése a hőmérséklet kijelzőn lehetséges, ami a zárt fedélben van elhelyezve. A burkolat, a rács, továbbá a grill sütőlap zománcozott , ami hosszú élettartamot biztosít.
  A jobb oldalon egy különálló kerámia főzőlap van szószok vagy egyéb ételek előkészítéséhez vagy melegen tartásához. A bal oldalon egy tárolórekesz található. A sütőtérben egy további felület van az ételek melegen tartásához. Kicsi, de lényeges elem a beépített sörnyitó. A gázpalackot egy zárható, dupla ajtós alsó szekrényben tárolhatja. A szállításhoz a grill 4 görgővel rendelkezik.

  Márka Masport
  Ház színe EDELSTAHL GEHÄUSE
  BBQ megvilágított tekerőgombok Igen
  Oldalsó égő teljesítménye (kW) 3
  Oldalsó égő igen
  Főégők száma 4
  Főégő teljesítménye (kW) 3.5

  Kerámia bevonatú öntöttvas sütőfelület ( grill rács és sütőlap )
  Megfordítható sütőlap: bordázott és sima oldal
  4 inox égőfej
  Beépített gyújtóláng rendszer
  Hőmérséklet kijelző
  Kiegészítő oldalégő a további főzési lehetőséghez

   

  Cikkszám: 4003718060584