Al-ko Akkumulátoros ágvágó CSA 2020 Easy Flex (akkumulátor és töltő nem tarozék)

  39 900 Ft

  Könnyű, praktikus akkumulátoros magassági ágvágó
  Masszív, 20 cm hosszú vezetőlap az erőteljes vágásért
  Nagy működési tartomány, akár 3,5 m magasságban is végezhető munka az egyedileg beállítható teleszkópos nyél segítségével.
  A rezgésmentes hajtásnak, a gép jó egyensúlyának és az ergonomikus kialakítású kezelőelemeknek köszönhetően fáradság nélkül végezheti a munkát
  Csendes, kibocsátás-mentes és vezeték nélküli, 20 V / 2,5 Ah teljesítményű EasyFlex akkumulátorral ellátott gép (az akkumulátor és a töltő nem képezi a szállítási terjedelem részét)

  Tökéletesen vágás bármilyen magasan, kibocsátás és vezeték nélkül – az AL-KO termékeknél megszokott kényelmes használattal. Az EasyFlex termékcsaládba tartozó könnyű, praktikus akkumulátoros magassági ágvágó ezt kínálja.

  Az AL-KO CSA 2020 magassági ágvágó – a rugalmas, gondtalan fagondozásért
  A vezeték nélküli AL-KO CSA 2020 magassági ágvágóval könnyedén végezheti a fák gallyazását és vágását.
  A CSA 2020 extra hosszú nyelével akár 3,5 m magasságban is dolgozhat. A kiváló minőségű, masszív fűrészlánccal ellátott, 20 cm-es vezetőlappal akár 10 cm-es ágakat is átvághat.
  Az elfordítható vezetőlappal a nehezen elérhető helyeket is megtalálja, és mindig pontos, tiszta vágást ér el. Az akkumulátoros működésnek köszönhetően nagy mozgási szabadságot biztosító működési tartománya van a gépnek, nem kell az idegesítő kábelekre ügyelnie. Így fáradság nélkül, testét kímélve és biztonságosan dolgozhat – még a feje fölött is.
  Ezenkívül az akkumulátoros működés révén a nap bármely szakában halkan, kibocsátás nélkül és karbantartást alig igényelve használhatja a gépet.

  Az AL-KO CSA 2020 magassági ágvágó műszaki leírása
  A 20 cm-es vágási hosszt és 10 cm vágási vastagságot biztosító masszív Oregon vezetőlapnak köszönhetően gyorsan haladhat előre a munkával, miközben a gép könnyen kezelhető.
  Az akár 3,5 m magasságban történő munkavégzéshez is beállítható nyél, valamint az elfordítható vezetőlap segítségével optimálisan a helyi adottságokhoz igazíthatja a munkaterületet. A legújabb generációs, szinte rezgésmentes, akkumulátorral működő elektromos motor is kedvező hatással van a pontos vágási eredményekre. Ez a kerti gép lényegesen könnyebb, mint a hasonló benzines modellek, így a CSA 2020 magassági ágvágóval, mely akkumulátorral együtt is mindössze 3,5 kg súlyú, könnyedén végezhető a fej feletti munka.
  A 20 V/2,5 Ah kapacitású EasyFlex lítium-ion akkumulátorral egyetlen feltöltéssel akár 15 percig dolgozhat. Az üres akkumulátor körülbelül 50 perc alatt újra feltölthető. A lítium-ion akkumulátor hosszú élettartamú, kevés karbantartást igényel, esetében nem lép fel önkisülés és memóriahatás, és egyszerűen feltölthető.

  Termékcsalád EasyFlex
  Akkumulátor típusa 20 V / 2.5 Ah
  Láncsebesség 3,8
  Vágási elv Kette
  Vágóhossz mm 200
  Vágási erősség 100
  Tömeg (kb.) kg. 3,1
  Műkődési/Töltési idő 15 / 50 min.
  20V / 50Wh
  Akkus, 20 V/2,5 Ah,20 cm, hosszabbítható közdarab (3,5 m munkamagasság),3,5 m/s láncsebesség

  Cikkszám: 4003718057560