AL-KO 113663 3,29 Li Moweo Energy Flex +akku és töltő akkus fűnyíró

99 990 Ft

Könnyű, műanyag ház a nagy mozgékonyság érdekében
Kényelmesen állítható központi vágómagasság
Hordozó fogantyú a könnyű szállításért
Összecsukható tolókar a helytakarékos tárolásért
40 V / 4 Ah teljesítményű lítium-ion akkumulátor. Rövid töltés kb. 90 perc.

Vezeték nélküli erőcsomag innovatív lítium-ion technológiával: ez a Moweo akkumulátoros fűnyíró az EnergyFlex akkumulátoros családból.

AL-KO akkus fűnyíró 3.29 Li

Az AL-KO belépőáras modellje kis súlyával a fáradságmentes fűnyírást biztosítja. Az innovatív alkatrészeknek köszönhetően mint a lítium-ion akkumulátor töltésszint jelzővel az AL-KO Moweo AL-KO 3.29 Li az Ön kertjének megbízható partnere.

AL-KO Moweo 3.29 Li akkus fűnyíró technikai adatai

A könnyű műanyag ház mozgékonnyá teszi ezt a fűnyírót, továbbá a 32 cm-es vágószélesség következtében az AL-KO Moweo AL-KO 3.29 Li ideális a kisebb keretek gondozására. A 40 V-os lítium ion akkumulátor hatékony munkát biztosít akár 250 m2 gyepfelületen. Az akkumulátor töltése kb. 1,5 óra. A vágómagasság egy kézi fogantyúval, 5 fokozatban , 25-55 mm-ig kényelmesen állítható. A telítettség jelzővel ellátott fűgyűjtő doboz űrtartalma 30 liter. A könnyű szállításról egy fogantyú gondoskodik és az összecsukható tolókar révén az AL-KO Moweo 3.29 Li helytakarékosan tárolható. Sokoldalú akkus fűnyíró sok energiával. Az akkumulátor az EnergyFlex család összes készülékéhez használható.

Akkumulátor típusa
40 V / 4h / Li-Ion

 

1 készleten

Cikkszám: 11011 Kategória: Címkék: , ,